Trainer

Jan-Willem Kramer

Zwarte band 1e dan

Jan-Willem is 41 jaar, getrouwd en heeft een zoontje en een dochter. In het dagelijks leven werkt hij met mensen met een verstandelijke beperking. Hij is op zijn 11e begonnen met karate maar stopte tijdelijk in zijn puberteit.

Op zijn twintigste heeft hij de draad weer opgepakt en is toen ook begonnen met het wedstrijdvechten. Bij diverse kyu-graden toernooien is hij als winnaar geëindigd. Zijn hoogste notering op de open Nederlandse Kampioenschappen was de derde plaats. Jan-Willem vindt het vechten/sparren het leukste onderdeel van karate. Maar in verloop van tijd is hij ook de andere onderdelen van karate meer gaan waarderen.

drills 9image

In 2014 is hij geslaagd voor de zwarte band 1e dan.

news 4

Met zijn lengte van meer dan twee meter is Jan-Willem een imposante verschijning en hij beschikt bovendien over een ijzeren conditie. Om die reden geeft hij de conditie en krachttraining op de donderdagavond. In minder dan een kwartier wringt hij tijdens deze training alle karateka’s volledig uit!

DSC_0165

“Karate  is een mooie en complete sport, die je continue uitdaagt om je grenzen te verleggen en zodoende zal je steeds verder groeien.

Op de vraag wat er leuk is aan onze vereniging zegt hij; “Er is plaats voor iedereen, bovendien wordt iedereen met respect behandeld  en er wordt hard getraind.” 

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2020
Gerealiseerd door Wesoft Nederland
Kiyozumi