NIEUWS

Zaterdag 13 juni demonstratie op het zomerfeest van Hernesseroord

Nieuws | 14 juni, 2015

image

Zaterdag 13 juni demonstratie op het zomerfeest van Hernesseroord

Om 12:00 verzameld op de werf daarna nog eerst even oefenen met de jeugd dit ging al fantastisch. De demo werd netjes aangekondigd door sensei Hans en we gaan beginnen met de jeugd; Kihon, Kata en Tameshi Wari alles zit er in.
De gehele groep staat te knallen met Kihon, de vonken vliegen er vanaf.
Isabel en Enola lopen de kata: “Pinan sono san”, Luuk en Thijmen de “Tsuki no Kata”.
En dan zijn de dames aan de beurt met hun Kyokushin dans op muziek ook dit zag er strak uit. Linda en Andre lopen de Kanku Kata op muziek.
Daarna is het vechten aan de beurt, Dion en Jay lieten zich van hun beste kant zien. De aaaahs en ooooees vliegen door de lucht. Rick en Roy gaan er voor, goed om te zien.

Luuk en Thijmen zijn wat gespannen voor hun Tameshi Wari demo; 3 gasbetonblokken met hun elleboog breken. Beide karateka’s groeten de blokken netjes aan en na twee keer mikken de derde keer er doorheen met een Kiai. En dan moest ook Isabel nog naar voren komen om ook een gasbeton blok te breken en ze ging er ook perfect door heen. Af groeten en naar de volwassenen kijken voor hun demo.

Bij de volwassenen gaat het eigenlijk op de zelfde manier Kihon, Kata en Tameshi Wari.
Kihon gaat met de groep, de kata wordt uitgevoerd door Walter met de “Gekisai Sho” en Linda loopt de “Seienchin”. Dan is het vechten aan de beurt, combinatietraining gevolgd door het sparren. Jan-Willem, Roy, Bert, Harm, Walter en Niels gaan lekker.

Dan is het breken (Tameshi Wari) aan de beurt,  Roy breekt prachtig zijn plankje onder leiding van JW. En daarna is Jan-Willem zelf aan de beurt met breken van een honkbalknuppel. Bert en Harm worden gepositioneerd, twee keer mikken en de derder keer er BAM dwars doorheen.
Aan iedereen die meegewerkt heeft aan de Demo, SUPER BEDANKT voor jullie medewerking, inzet en enthousiasme! Ook weer een speciale dank voor Wilco voor de prachtige foto’s.

imageimageimageimageimageimage

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland