NIEUWS

Veel geslaagden bij karate examen Karateschool Kiyozumi

Nieuws | 27 november, 2017

Veel geslaagden bij karate examen Karateschool Kiyozumi

Maandag 27 november deden een groot aantal karateka’s examen. Een leuke, spannende avond. Zeker door het onverwachts afgaan van het brandalarm… Je zag het aan de gezichtjes, de spanning voor het examen bij het betreden van de zaal. Direct stelde Sensei André van Wezel iedereen gerust ‘We gaan er een leuke avond van maken!’ En dat werd het. Met een tikkeltje avontuur dan.

Hoogste Kyu graden Luuk van Wezel en Thijmen Dolk deden examen voor 3e Kyu, groene band met 2 strepen. Het volgende stadium voor hen is bruine band, dus dit was een behoorlijk hoog examen. Gelukkig lieten beiden mooie technieken zien en braken ze ook nog 4 blokken beton met techniek ‘Oshiro Hiji Ate’, in Nederlands: met hun elleboog. Dit was spectaculair om te zien! Enola Humblet en Isabel Lagraauw deden weinig voor de jongens onder door respectievelijk groen met één streep en groene band te behalen. Ook deze beide dames braken netjes hun beton! Van de jongste jeugd haalde Marc Korevaart gele band, wat uniek is want Marc is nog maar 9 jaar! De andere deelnemers, Maina Smit, Otis Kramer, Lindsay Korevaart, Quinty en Kaylee Blok, Mirah en Mairo Rustveld,Thijs Nijsse, Marijn Houweling, Samuel Verburg, Roy ‘t Hart Amanda Lagraauw, Helene Witte, Jens van Weenen, Kobus en Midas Blanken, Bjorn de Munck en Kay Hoek haalden ook allemaal hun gewenste resultaat. Alle deelnemers mochten hout breken, dit is voor iedereen gelukt!

Net toen alle deelnemers startten aan de kumite, het vechten, ging door onverklaarbare oorzaak het brandalarm af. Sensei Hans Smit, Sensei André van Wezel, Sempai Angela Koole en Sempai Niels Dolk ontruimde netjes het pand, de sportzaal van de Edudelta/Tech. Daar stond dan iedereen buiten, de jeugd met helmpjes op en bescherming aan. De brandweer was snel ter plaatse en stelde vals alarm vast. Gelukkig maar, dus na 15 minuutjes ging het examen verder. Dit was lastig, de jeugd was niet meer warm en moest de concentratie herpakken. Toch lukte dit en ontving iedereen daarna netjes zijn diploma. Gelukkig was Bjorn de Munck jarig en kon dit leuke examen zingend beëindigd worden!

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland