NIEUWS

Valence Bickel 1e (4e op rij Europees kampioen) & best female fighter.

Nieuws | 25 september, 2021

EK Volwassenen Polen.

 

Valence Bickel 1e (4e op rij) en Davy Brands 1e, Roxanne Ramselaar 3e, Jan Horn 3e. Valence best female fighter.

 

Dave Kientz  had zijn eerste optreden bij de senioren op een EK. Als regeerend kampioen bij de juniors is de doelstelling leren. Dave vocht volwassen en heeft het niveau om het podium te halen. Een absolute kanshebber voor de toekomst.

 

Tijn Lorist liep in een voor de rest gelijk opgaande partij tegen een waza-ari op.

 

Bart Overkamp stond tegen een harde Poolse tegenstander waar hij liet zien goede stappen gemaakt te hebben, de tegenstander was sterker.

 

Saba Tjong-A-Tjoe maakte ook haar primeur bij de volwassenen en vocht een knappe en zware partij tegen de latere kampioen en verloor pas na verlenging.

 

Jan Horn liet met een derde plek zien progressie te maken in zijn ontwikkeling.

 

Otbert Offerman’s weg naar de finale lag open. Stond in zijn partij met een spectaculaire draaitrap waza-ar voor totdat een knie blessure ineens op kwam en daardoor opgave volgde.

 

Roxanne Ramselaar mocht als vice wereldkampioen aantreden te de wereldkampioenschap Emma Markwell. Pure klasse tegen elkaar en uiteindelijk Emma de winnaar.

 

Valence Bickel liet haar pure klasse zien en is het gehele toernooi geen moment in de problemen geweest. Geëerd met de best female fighter award. Wat een dominantie.

 

Over dominantie gesproken, Davy Brands. Davy is een en al explosiviteit en maakt dit in de finale met een prachtige Ippon af.

 

Osu! 押忍!

 

NKKO – Full in contact strong in live

 

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2020
Gerealiseerd door Wesoft Nederland
Kiyozumi