NIEUWS

Tora Tora Cup 2017 – Warnsveld/Zutphen

Nieuws | 18 februari, 2017

Weer bekers voor Kiyozumi

Tora Tora Cup 2017 – Warnsveld/Zutphen

Op zaterdag 18 februari 2017 vertrok Karateschool Kiyozumi in alle vroegte – 06.30 uur! – naar Warnsveld/Zutphen voor de Tora Tora Cup. Onder leiding van coaches André van Wezel, Niels Dolk en Valence Bickel en Scheidsrechters Hans Smit, Linda Kievit en Lia Vlietland was Team Kiyozumi er klaar voor! Vechters Thijmen Dolk, Quinty Blok, Enola Humblet, Samuel Verburg, Luuk van Wezel, Isabel Lagraauw en benjamin Myra Rustveld hadden er zin in!

Twee 1e plaatsen
Luuk – poule jongens 12-13 jaar tot 40 kg – mocht als eerste op de mat. Het harde trainen werd beloond, want Luuk werd 1e in zijn poule! Daarna was het de beurt aan Thijmen Dolk – poule jongens 12-13 jaar boven 40 kg. Thijmen vocht twee pittige partijen, maar het was helaas net niet genoeg voor een plaats op het podium. Ook na een flinke trap op zijn knie gaf Thijmen nog niet op. Samuel Verburg – poule jongens 10-11 jaar tot 50 kg – zette ook goede partijen neer en eindigde net als Luuk op de 1e plaats! Inmiddels waren de coaches dan ook erg trots op hun jongens!

Eén 2e plaats
In de poule meisjes 10-11-12 jaar tot 35 kg was het de beurt aan Quinty Blok. Quinty zette een mooie partij neer en liet de meeste progressie zien van het hele stel. Helaas raakte zij geblesseerd en kon niet verder vechten. Isabel Lagraauw – poule meisjes 10-11-12 jaar tot 35 kg – stond na twee mooie partijen in de finale die zij helaas nipt verloor. Toch een mooie tweede plaats voor Isabel. Daarna was het de beurt aan Enola Humblet – poule meisjes 10-11 jaar boven 35 kg -. Door een val van de trap was het maar de vraag of Enola kon meedoen op dit toernooi. Toch wilde ze het heel graag proberen en ze vocht haar partij dan ook dapper. Helaas moest ze de winst weggeven maar ze mag trots zijn op zichtzelf!

Trots op jongste deelnemer
Kleinste meisje Myra Rustveld, poule meisjes 7, 8, 9 jaar tot 25 kg, stond voor de eerste keer op de mat. Heel spannend en dit was Myra ook aan te zien. Maar onder luidt gejuich van het hele team van ‘groten’ van Kiyozumi begon ze aan haar wedstrijd. Helaas verloor ze deze en ook de kans op 3e plaats ging aan haar neus voorbij. Maar Myra heeft er dapper voor gevochten, deelnemen is dan ook belangrijker dan winnen.

Spiritprijs
Een voor een mochten de karateka’s hun prijzen ophalen. Tot zijn verbazing won Luuk van Wezel ook nog de Spiritprijs op dit toernooi!!

Vechers, coaches en scheidsrechters gingen dan ook allen met een tevreden gevoel naar huis. Wilco Humblet heeft dit toernooi wederom prachtig op beeld vastgelegd.

 

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland