NIEUWS

Succes voor Kiyozumi op Kodo Cup ’s Gravendeel

Nieuws | 27 mei, 2018

Zondag 27 mei reisde Karateschool Kiyozumi af naar het toernooi om de Kodo Cup in ’s-Gravendeel. Kenmerk van dit toernooi is dat meerdere stijlen van karate samenkomen. Het belangrijkste van karate blijft altijd respect voor elkaar en dat was er zeker op dit goed georganiseerde toernooi. Thijmen, Marc, Raymon, Jens, Mairo en Isabel hadden er veel zin in!

Mairo Rustveld (6 jaar) mocht het spits afbijten, maar ging totaal zonder zenuwen de mat op en vocht zich schijnbaar moeiteloos naar de 1e plaats! Het was zijn eerste grote toernooi en  dan gelijk 1e is natuurlijk fantastisch! Daarna was het de beurt aan Marc Korevaart (9 jaar). Ook bij Marc verliep alles zeer goed, Marc heeft dan ook al veel wedstrijdervaring. Ook Marc werd 1e! Als derde pupil mocht Jens van Weenen (10) jaar de mat op. Jens trof eerst een zware partij, maar kon in de tweede partij wel de winst naar zich toe trekken. Dit leverde hem een mooie tweede plaats op!

Daarna was het de beurt aan Isabel Lagraauw (12 jaar) om te vechten. Isabel trof een zware poule, met zelfs een vechtster uit Hongarije. Isabel won geen beker, maar heeft zeer sterke partijen laten zien. Thijmen Dolk (13 jaar) trof eveneens een pittige poule, en kreeg behoorlijk rake klappen in al zijn wedstrijden. Toch gaf hij absoluut niet op en vocht zich terug, en werd gewoon 2e! Tot slot was Raymon van Herwijnen (12 jaar) aan de beurt. Raymon traint nog maar kort bij Kiyozumi, maar heeft voorheen een andere stijl karate beoefend. Aangezien Kyokushin Karate full contact vechten is, is dit nieuw voor Raymon. Dit toernooi was dan ook bedoeld om hem kennis te laten maken met deze wedstrijdvorm. Raymon heeft zich dapper verweerd, en heeft behoorlijke stappen voorwaarts gezet om in deze karatevorm te groeien! Coaches André van Wezel en Niels Dolk vertrokken dan ook huiswaarts met een grote glimlach op hun gezicht! Osu!

 

F5A4270A-397A-4D4A-A13F-3823B89EBF73

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland