NIEUWS

Strandtraining

Nieuws, Trainingen | 28 juni, 2014

Kiyozumi heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar een strandtraining georganiseerd. Naast ruim 40 karateka’s van Kiyozumi waren er ook 40 karateka’s aanwezig uit; Waddinxveen, Groenloo, Haastrecht, Doetichem, Eindhoven, Barendrecht en Dordrecht.

Na een warming up over het strand werd er een splitsing gemaakt tussen jeugd en volwassenen.

Onderleiding van Sensei Jeroen Seegers en Senpai Andre van Wezel werd de jeugd groep druk bezig gehouden en hun stamina op de proef gesteld. Met als afsluiter oefeningen in de duinen!

De volwassen werden eveneens flink op de proef gesteld maar dan door Sensei Hans Smit, Sensei Rinus Smit, Sensei Mike te Braak en Senpai Linda Kievit.

Na deze beproevingen werden de groepen verder gesplitst op gradatie voor de kata training.

Hierna werd het Kiyozumi Sumo toernooi gehouden. De regels voor het Kiyozumi Sumo Toernooi zijn eenvouding. Er staan 2 deelnemers in de ring en degene die als eerste buiten de ring stapt of iets anders dan zijn voeten op de grond heeft, heeft verloren. Bij de volwassen was het Arjan “the Destroyer” van Spronsen die zijn titel van vorig jaar prolongeerde! Hij won in de finale van Jan-Willem “the Beard” Kramer. Bij de jeugd was het Luca Kruijt die het Sumo toernooi won.

Na dit enerverende toernooi, werd er onder leiding van Senpai Andre van Wezel een gevechtstraining gegeven. Waarna er vervolgens werd afgesloten met kihon training in het water! Eindelijk konden de ongeveer 80 karateka’s het water in waar ze al vanaf het begin naar uitkeken!

Aan het einde van de standtraining stonden er lunchpakketjes klaar, met dank aan Cinderella en Kristel.

Kortom het was een hele geslaagde dag met een pittige training en veel plezier, wederom voor herhaling vatbaar. Volgend jaar op naar de 100 deelnemers!

Bekijk ook de foto’s op de fotogalerij.

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2014.
Gerealiseerd door Wesoft Nederland