NIEUWS

Strandtraining 2017

Nieuws | 24 juni, 2017

Zaterdag 24 juni 2017, alweer de 5e keer dat onze school de strandtraining organiseerde. 34 eigen leden maar ook 72 gasten uit heel Nederland waren aanwezig en genoten van het goede weer en de uitstekende locatie. Er moest natuurlijk wel getraind worden en de groep werd onderhanden genomen door de verschillende Shihan en Sensei Bijgevoegde foto s tonen slechts een paar moment opnamen van een zeer geslaagde dag. Het goed opgezette programma bood voldoende variatie en bevatte uiteraard een algehele groepstraining met Kihon, specifieke kata training in groepen op kyu graad, een echte Kyokushin touwtrek wedstrijd, grondoefeningen waarbij een vies pak niet werd geschuwd en geheel in strandstijl: een buikspier sessie ter voorbereiding op de bikini en zwembroeken periode.
Afgesloten werd met Szeeza na gezamelijke kihon (nat pak) in de Noordzee.
We kunnen terugkijken op een geweldige dag met dank aan alle leraren en uiteraard ook de leerlingen voor hun tomeloze inzet.
Dank ook voor de goed verzorgde lunch door de Kiyozumi moeders Kristel en Cinderella en zeker ook de hobby fotografen voor hun vele foto’s en niet te vergeten de Hattum broertjes met hun drone.
Tag, like en deel je favoriete picas.
Volgend jaar alweer de 6e Keer! Be there!!!
Bigger, better, faster, OSU

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland