NIEUWS

Prijzenregen voor Kiyozumi

Nieuws, Wedstrijden | 30 november, 2014

Zondag 30 november 2014 vertrokken maar liefst 12 jeugdleden van Karateschool Kiyozumi naar Warnsveld, Zutphen, voor deelname aan de Tora Tora Cup. Een toernooi in de leeftijd van 6 tot 17 jaar, waar 14 scholen voor hadden ingeschreven. Met bijna 180 deelnemers beloofde het een mooi toernooi te worden. En dat werd het ook! Zeker voor Kiyozumi. Met maar liefst 5 eerste plaatsen, een tweede en een derde plaats was het een ware prijzenregen voor de gebroeders Smit uit Sommelsdijk.

Vijf eerste plaatsen
Roy van der Welle behaalde in de categorie jongens 8/9 jaar (> 30) de eerste prijs. In de categorie jongens 8/9 jaar (<30) wist Roy ’t Hart de tweede prijs te bemachtigen. Ook de meiden lieten van zich horen: Lieke Fun vocht zich in de categorie meiden 10/11 jaar naar de eerste prijs. Enola Humblet veroverde ook de1ste prijs in de categorie meisjes 8/9 (>30). Jongste meisje Isabel Lagraauw, categorie meisjes 8/9 jaar (<30), behaalde ook de eerste prijs. Tevens won Isabel een beker voor de ‘best match girls’. In de categorie jongens 10/11 jaar (>30) kon Luuk van Wezel zich na een prachtige finale eerste prijs winnaar noemen! Tot slot sleepte Menno Rentes, categorie 16/17 jaar een derde prijs binnen.

Roy Fun, Thijmen Dolk, Samuel Verburg, Inge van Nimwegen en Saschia Meijboom vielen net buiten de prijzen, maar toonden allemaal enorm veel karakter en inzet.

Ze zijn allemaal weer een mooie ervaring rijker. Voor alle deelnemers lag een prachtige medaille klaar. Coaches André van Wezel, Niels Dolk en India Sundermeier zijn dan ook maar wat trots op ‘hun’ jeugd! En ook dank aan onze fotograaf lazycrazy Humblet.
 
Bekijk ook de filmpjes (gemaakt door Harry) op YouTube;
 tt 16 tt 15 tt 14 tt 13 tt 11 tt 10 tt 9 tt 8  tt 6
Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland