NIEUWS

The President of Sieradz cup in Sieradz, Poland

Nieuws, Overig | 15 oktober, 2020
In deze moeilijke periode is het moeilijk om gefocust te blijven als karateka. Wedstrijden gaan niet door en kampen worden afgelast. We zien elkaar steeds minder en samen trainen is aan regels gebonden.
Toch is de selectie van de NKKO zeer actief. Er wordt weer maandelijks getraind op Papendal en op de verschillende sportscholen worden de sparuurtjes ten volle benut om toch maar regelmaat te houden in het vechten.
De aanpak van de bondscoaches waarbij de registratie van trainingsresultaat en de prestaties centraal staan, hebben de afgelopen tijd bewezen een goed basis te zijn om te bepalen wie er klaar zijn voor de verschillende toernooien. Binnen de NKKO hebben we een groot aantal talenten waaronder internationale wereld en Europees kampioenen. Het mooie hiervan is dat deze allemaal nog aan het begin staan van hun carrière als wedstrijdvechter. Het blijft daarom belangrijk uitdagingen te vinden om deze vechters op de mat aan het werk te houden.
Afgelopen weekend in Polen met een klein deel van onze selectie (8 vechters) was zo’n voorbeeld. Een mooi toernooi waar we goed hebben gepresteerd. Dit draagt bij aan de goede sfeer binnen onze selectie.
Ondanks het feit dat leden van het team soms ook elkaars tegenstander zijn, voelt niemand zich belangrijker dan het team en dat is geweldig om te zien. Een mooie groep vechters die samen met hun coaches Andre van Wezel en Dominic Monasso nog een mooie toekomst voor zich heeft.
Laten we hopen ondanks de COVID 19, het jaar 2021 ons de kans geeft op mooie resultaten op inspirerende kampioenschappen.
Osu
Copyright © Karateschool Kiyozumi 2020
Gerealiseerd door Wesoft Nederland
Kiyozumi