NIEUWS

Kiyozumi succesvol op Kodocup

Overig | 19 mei, 2019

Kiyozumi succesvol op Kodocup
De zesde editie van de Kodocup in ’s Gravendeel was weer keurig georganiseerd. Een zeer groot aantal vechters van diverse karatescholen en – st
ijen deden mee aan dit grote NK. Vanuit Karateschool Kiyozumi deden 6 vechters mee. 

Als eerste was Gyovanni aan de beurt, de jongste  van het stel. Dit was zijn eerste wedstrijd, maar hij bleef zeer rustig en werd tweede. Daarna mocht Thimo de mat op, Thimo heeft hoe jong hij ook is – 7 – heeft al meer ervaring en liet zich niet uit het veld slaan. Ook een tweede plaats! Thimo’s kameraadje Boaz -9- deed het ook ontzettend goed en maakte goed gebruik van het vastpakken, wat mocht op dit toernooi. Ook tweede! Tot slot van de boys mocht Jens van Weenen -11- de mat op. Jens trof de grootste en zwaarste poule maar gaf absoluut niet op! Geen podiumplaats maar hij mag trots zijn op zichzelf. 

Van de meiden ging Isabel -13- als eerste de mat op. Zij zette een mooie partij neer die gelijk eindigde. Daarna moest ze de winst nipt weggeven, een derde plaats! Tot slot was het de beurt aan Enola -13. Zij trof een zware damespoule. Bij Enola’s haar laatste wedstrijd werkte de tegenpartij haar tegen de grond. Hierbij viel ze hard op haar rug en kon niet verder vechten. Voor de zekerheid kwamen zelfs twee ambulancebroeders naar de sporthal om haar rug te controleren, aangezien zij niet kon opstaan. Gelukkig leek het uiteindelijk mee te vallen en mocht zij gewoon naar huis, wel in een rolstoel aangezien ze nog niet ver kon lopen. 

Coach André van Wezel was afwezig bij dit toernooi, doordat hij de centrale training moest geven op Sportcentrum Papendal. Betrokken zoals hij is bij zijn pupillen, heeft hij deze dag zeker 30x gebeld naar zijn collega coaches Valence en Angela. Maar dat zij coachwaardig waren bleek uit het feit dat Valence een beker won voor beste coach!

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland