NIEUWS

Kiyozumi nieuwjaars bergtraining

Nieuws, Overig | 4 januari, 2016

Na de kerstvakantie, de oliebollen, champagne en wat verder nog aan lekkers op tafel kwam tijdens de kerstdagen, was het 2 januari tijd om de draad weer op te pakken.

Zo’n 35 karateka van Kiyozumi, aangevuld met een  enthousiaste groep uit Gouda waren verschenen op de nieuwjaarstraining. Na iedereen een goed en sportief nieuwjaar gewenst te hebben gingen we naar buiten.

Eerst werden nog de goede voornemens op papier gezet en in daarna afgesloten envelop gedaan.  Het weer zat deze keer reuze mee, bij een graad op 10 gingen we onder leiding van André richting Kiyozumi berg achter Sommelsdijk. Dwars door het winkelend publiek dat verrast bleef stilstaan.

Af en toe werd er gestopt om wat Kihon door te nemen of een serie push ups en squats. Bij de berg aangekomen werd de jeugd gesplitst van de volwassenen.

De volwassenen groep kreeg les in Kihon en Kumite van Rinus, vervolgens Linda en gast-sensei  Jeroen uit Gouda.

De jeugd werd onder handen genomen door Hans en André.  toen de jeugd richting de Dojo ging had men nog een verrassing in petto. De volwassenen werden door Jan Willem herhaaldelijk de berg opgejaagd met verschillende oefeningen. Een Gouda lid , vol in overtuiging dat Flakkee bij Zeeland hoort, moest ontsnappen maar werd spoedig gevangen en als trofee meegevoerd. :).

In de Dojo wachtten de Kiyozumi moeders op ons met broodjes en soep!. Dat smaakte bijzonder  goed na twee uur trainen. Er werd nog geproost op het nieuwe jaar met warme Saké.

 

 

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland