NIEUWS

Karateschool Kiyozumi op het vier scholen toernooi in Budel!

Overig | 16 februari, 2019

Zaterdag 16 februari vertrokken ’s morgens vroeg 13 jeugdleden, hun sensei en coaches van karateschool Kiyozumi richting Budel in Brabant waar het vier scholen toernooi plaats vond. Kiyozumi werd vertegenwoordigd door: Mairo Rustveld, Mira Rustveld, Timo Scholts, Boaz Sandifort, Jens van Weenen, Jan van Dijk, Maina Smit, Wessel Grinwis, Giovanny Kusters, Otis Kramer, Aaron Haffert, Lindsay Korevaart en Marc Korevaart
Er werden verschillende poules gevochten, voor de jeugd van 6/7 jaar werd het clicker systeem gehanteerd, dat wil zeggen dat er wel geraakt mag worden maar beheerst en zachtjes. Timo werd in zijn poule eerste. Jan werd in dezelfde poule tweede. Mairo en Otis werden in hun poule eerste en tweede. Voor Giovanni was het de eerste keer dat hij mee vocht voor onze karateschool in een toernooi, hij deed het hartstikke goed en werd vierde. Ook als je ouder was dan 7 jaar mocht je nog meedoen met het clicker systeem. Aaron werd in zijn poule tweede, ook hij deed voor het eerst mee met een toernooi en vocht hartstikke goed!!
Boaz werd in zijn poule derde na vier pittige gevechten. Wessel moest flink van zich af bijten, hij werd vijfde in zijn poule, super goed! Jens had het ook pittig, hij kreeg tussen twee gevechten een minuutje rust waarna hij weer vol aan de bak moest. Hij werd eerste in zijn poule. Marc werd in zijn poule derde, hij moest ook hard werken om deze prijs te pakken te krijgen.
Ook de meiden lieten zien wat ze allemaal konden en gingen voor de winst! Mirah was heel snel klaar met haar wedstrijd, na 20 seconden had ze haar tegenstander met een ippon van de mat gevochten. Mirah werd tweede in haar poule. Maina ging ook voor de winst, zij werd na 3 pittige gevechten eerste. Lindsay die in dezelfde poule vocht werd derde.
Sensei André van Wezel kijkt terug op een geslaagd toernooi. Hij had als coaches meegenomen, Enola Humblet, Thijmen Dolk en Luuk van Wezel. Zij hebben ervoor gezorgd dat karateschool Kiyozumi met zoveel prijzen naar huis ging en hebben de jeugd er doorheen gesleept.
De jeugd van karateschool Kiyozumi traint elke maandag en woensdag van 18:30 – 19:30uur in de gymzaal van OBS. JC van Gent. Je bent van harte welkom om een keer mee te komen trainen.

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland