NIEUWS

Mountain Camp 2017 Namur

Nieuws | 15 september, 2017

Namur, je was geweldig! De 11e editie van het Mountain Camp.

Wat een geweldig weekend hebben we achter de rug. Ondanks de slechte weersvoorspellingen hebben we toch prachtig weer gehad.

We hebben zware en leerzame trainingen gehad inclusief trauma’s en nachtmerrie’s van de Hills of Terror. Daarnaast geweldig veel lol en plezier gehad. En natuurlijk niet te vergeten de 50 man kumite.

Vrijdagavond om 20.00 uur hadden we de eerste training. We liepen voor de eerste keer de berg naar de Citadel op en kregen daar training van Sensei Musi en Sensei Luigi. Gevechtscombinaties met de focus op bewegen, om zo elkaar te leren kennen.

Zaterdag begon de training om 06.00, welke eindigde om 18:00. Wat een top dag, vol Kihon, Kata, Kumite en conditie-training.
De Hills of Terror waren heerlijk en we gaven het beste van onszelf. Deze vier super stijle elkaar opvolgende hellingen dienen tijdens deze training door iedereen enkele malen bedwongen te worden – en dat kost heel wat bloed, zweet, tranen en spirit.

Vervolgens sloten we de dag af met een lekkere BBQ, en natuurlijk de sayonaraparty mét karaoke en het goede gezelschap.

Zondag wachtte ons nog een laatste grote enorme uitdaging. We verzamelden allemaal in het Centre Sportif om daar 50 rondes met elkaar te sparren. Een loodzware uitdaging, maar de Kyokushin-spirit die in de lucht hing gaf ons allemaal de kracht om door te zetten.

Bedankt voor de vriendschap

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland