NIEUWS

Kiyozumi Standtraining op strand Ouddorp wederom een groot succes

Nieuws | 27 juni, 2015

Ouddorp – 27 juni 2015 Kiyozumi heeft voor het derde achtereen volgende jaar een strandtraining georganiseerd. De zon was besteld en gelukkig scheen deze die dag op het strand in Ouddorp ook volop. In totaal waren een 140-tal karateka’s aanwezig van diverse karatescholen uit heel Nederland. Lees hieronder een verslag van één van de aanwezigen.

“Na een warming up over het strand werd er een splitsing gemaakt tussen jeugd en volwassenen. Naast de voor de karateka’s van Kiyozumi bekende “eigen” Sensei’s werd de contitie van de karateka’s ook flink op de proef gesteld door andere aanwezige karate leraren uit Nederland. Onderleiding van Sensei Jeroen Seegers, Sensei Mike te Braake, Sensei Hans Smit en Sempai Andre van Wezel werd de jeugd groep druk bezig gehouden en hun stamina op de proef gesteld. De volwassen werden eveneens flink op de proef gesteld maar dan door Sensei Rinus Smit, Sensei Dominic Monasso en Sempai Linda Kievit.

Na deze beproevingen werden de groepen verder gesplitst op gradatie. Shihan Vlado Haljer en de andere sensei en sempai kregen ieder een groep karateka’s toegewezen voor een kata training.
Hierna werd het Kiyozumi Sumo Toernooi gehouden. De regels voor het Kiyozumi Sumo Toernooi zijn eenvouding. Er staan 2 deelnemers in de ring en degene die als eerste buiten de ring stapt of iets anders dan zijn voeten op de grond heeft, heeft verloren. Na dit enerverende toernooi, werd er onder leiding van Shihan Jan Vleesenbeek uit Dordrecht een gevechtstraining gegeven. Waarna er vervolgens werd afgesloten met kihon training in het water! Eindelijk konden de 140 karateka’s het water in waar ze al vanaf het begin naar uitkeken!
Aan het einde van de standtraining stonden er lunchpakketjes klaar, met dank aan Cinderella en Kristel. Kortom het was een hele geslaagde dag met een pittige training en veel plezier, wederom voor herhaling vatbaar. Volgend jaar op naar de 150 (of zelfs nog meer) deelnemers.”
imageimageimageimage

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2014.
Gerealiseerd door Wesoft Nederland