NIEUWS

KIYOZUMI LEVERT 2 NEDERLANDSE JEUGDKAMPIOENEN AF!

Nieuws | 26 april, 2015

Open Nederlandse jeugd kampioenschappen.

Team Kiyozumi nam vandaag 26 april 2015 deel aan de Open Nederlandse jeugd kampioenschappen. Het werd in Warnsveld georganiseerd door karate school BKTT Budokai Tora Tora.

Het team bestond uit 8 vechters, 3 coaches en 6 scheidsrechters.
Vechters Luuk,Thijmen, Roy ‘t Hart, Roy van der Welle, Enola, Lieke, Samuel en Saschia.
Coaches Niels, Harm en Andre.
Scheidsrechters Hans, Linda, Angela, Jan Willem, Walter en Marco.

In alle vroegte zijn we vetrokken richting Warnsveld. Bij aankomst gelijk inschrijven op de weegschaal en chillen maar.

Walter en Marco konden gelijk door voor hun theorie examen voor hoekscheidsrechter. Om 10 uur vertrokken Niels en Andre naar de briefing voor de coaches. Na de officiële opening opende de burgemeester van Zutphen het toernooi.
Er werd gestreden op 3 verschillende matten in verschillende poules.

Helaas waren Dion en Helene Witte afwezig want beiden waren te ziek om mee te doen. Ze hadden er beiden hard voor getraind en baalden er enorm van.

Roy vd Welle beet het spits af en je kon goed zien dat hij een goede ontwikkeling heeft doorgemaakt en sterker is geworden. De finale partij was tegen zijn naam en clubgenoot en wist deze winnend af te sluiten en mag zich daarna Nederlands kampioen 2015 noemen.

Roy ‘t Hart is door zijn techniek en gedrevenheid een geduchte tegenstander maar verloor in de finale nipt van zijn clubgenoot. Hij werd tweede in de finale.

Vervolgens ging Lieke Fun aan de slag en wist door haar sterke technieken ook de finale te behalen. Ze werd uiteindelijk tweede maar liet een mooie partij zien.

Thijmen Dolk en Luuk van Wezel wisten beiden de halve finale niet te bereiken maar ze hebben het super goed gedaan en kijken uit naar het volgende toernooi.

Enola Humblet liet met haar prachtige stijl hele mooie partijen zien en bereikte de finale en daarin liet ze wederom zien dat ze de titel Nederlands kampioen 2015 meer dan verdiend!

Samuel Verburg heeft er keihard voor geknokt maar wist zich niet te plaatsen voor een finaleplaats maar zette wel een goede prestatie neer.

Saschia Meijboom was de hekkensluiter van het team en bereikte een mooie derde plaats.

De kersverse Nederlands kampioenen kregen hun prijs uitgereikt door Shihan Loek Hollander.

Met 2 Nederlands kampioenen, 2 tweede plaatsen en een derde plaats kijkt Kiyozumi terug op een geslaagde dag waarin grenzen zijn verlegd en het resultaat van hard trainen te zien was.
Iedereen is maar wat trots op deze jeugd!

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland