NIEUWS

KARATESCHOOL KYOZUMI HAALT GELD OP VOOR HET GOEDE DOEL

Nieuws | 23 juni, 2018

Op zaterdag 23 juni 2018 vond de 6e Kyozumi strandtraining plaats.
Van 11:00 tot 15:00 kon een ieder zich weer heerlijk uitleven, van jong tot oud, karateka of geen karateka. Dus ook voor niet-leden bestaat de mogelijkheid hier aan mee te doen.
Op het Ouddorpse strand ter hoogte van strandtent Iloon werd bij een heerlijk zonnetje en een temperatuur van ongeveer 22 door alle deelnemers enthousiast getraind en veel plezier gemaakt zoals op onderstaande foto’s is te zien.
Deelnemers kwamen uit alle windstreken, de Achterhoek, Eindhoven, Den Bosch, Friesland tot aan Lille (Fr). Onder de maar liefst 100! deelnemers waren kinderen van 6 jaar tot volwassenen met een leeftijd van maar liefst 70 jaar.
Anders dan de voorgaande trainingen werd het inschrijfgeld deze keer aan een vooraf bekend gemaakt goed doel geschonken. Dit goede doel is de stichting “Make a memory”.

www.makeamemory.nl

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.
Met een landelijk netwerk van ruim 140 professionele fotografen worden thuis of in het ziekenhuis foto’s gemaakt.
De foto’s bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. De fotografen werken belangeloos. Voor de ouders zijn er geen kosten verbonden aan het ontvangen van foto’s. Alle onkosten worden gedragen door sponsoren, donaties, schenkingen en andere wettige inkomsten.

Op deze dag is door deelnemers en toeschouwers 1000,- euro voor de stichting opgehaald, waarvoor iedereen hartelijk dank!
De finaletraining vond volgens traditie plaats in de zee. Omdat hierdoor iedereen toch al een nat (karate)pak had gehaald was het daarna nog heerlijk afkoelen in het water. Hard werken maakt hongerig en dorstig, hiervoor lag voor iedereen een lunchpakketje en wat te drinken, gesponsord door ‘Dolk Finance’, klaar.
Karateschool Kyozumi bedankt alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren en toeschouwers voor deze fantastische dag. Kijk voor meer informatie en foto’s op de website: www.karateschoolkyozumi.nl

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland