NIEUWS

Jongste jeugd Kiyozumi succesvol bij eerste toernooi

Nieuws | 25 maart, 2017

Zaterdag 25 maart jl. gingen de benjamins van Karateschool Kiyozumi op pad naar Waddinxveen voor de – voor sommigen – eerste officiële wedstrijd. Bij een dergelijke kennismaking met kumite wordt gewerkt volgens het ‘clicker’ systeem en mag je elkaar niet hard raken. Naast Kiyozumi deed ook Karateschool YinYang mee en de organiserende school Kurai. Winnen was niet het belangrijkste, het ging echt om het opdoen van ervaring. Daarom was er dan ook voor iedereen een beker, of je nu eerste of vijfde was.

Jens van Weenen (9 jaar) is net een paar weken lid bij Kiyozumi. Toch deed Jens dapper mee en werd zelfs tweede! Marc Korevaart (8 jaar) deed ook mee met het toernooi. Hoewel Marc al meerdere toernooien heeft gedaan is hij nog erg jong en was dit toernooi leerzaam voor hem. Hij werd eerste! Zijn zusje Lindsay Korevaart (6 jaar) vocht dapper haar eerste partijen en werd derde! Amanda Lagraauw (7 jaar) deed goed haar best en bleef geconcentreerd, een vierde plaats voor Amanda. Myra Rustveld (7 jaar) vocht haar wedstrijdjes onverstoorbaar en versloeg zelfs twee jongens: een eerste plaats! Broertje Mairo Rustveld (5 jaar) is nu al echt een talentje, won al zijn wedstrijden en werd 1e! Maina Smit (6 jaar), en dochter van Sensei Hans Smit, stond voor het eerst op de mat en deed het fantastisch! Een mooie derde plaats! Kaylee Blok (7 jaar) deed ook de eerste keer mee, het bleek dat zij toch altijd goed gekeken heeft naar grote zus Quinty (10), want ze zette mooie partijen neer en werd maar mooi tweede!

Scheidrechters Hans Smit, Jannie Rossen-Smit, Angela Koole en coaches André van Wezel, Valence Bickel en hulpcoaches Luuk van Wezel en Isabel Lagraauw waren dan ook erg trots op hun jongste jeugd!!

 

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland