NIEUWS

Jaarlijkse Centrale Jeugd Training (CJT)

Nieuws | 23 april, 2021

Osu leden, ouders en verzorgers,

Op zaterdag 10 juli organiseert onze nationale bond (Nederlandse Karate Kyokushin Organisatie (NKKO)) haar jaarlijkse Centrale Jeugd Training (CJT) op het Olympische Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Er wordt op deze dag door de jeugd serieus getraind op verschillende niveau’s o.l.v. NKKO- top-instructeurs! Dit jaar met speciale clinics voor jonge kumite en kata talenten. Maar daarnaast is er ook ruimte voor heel veel fun! En of je nu 6 of 16 bent, 3 maanden of 3 jaar traint, de CJT biedt voor alle jeugdleden een passend en uitdagend programma en een geweldige dag, zeker in deze bijzondere tijden!

Het leukst is het natuurlijk als we met z’n allen gaan! Wellicht heeft uw kind al een flyer meegebracht van de les. Alle jeugdleden kunnen in principe zonder begeleiding meedoen aan deze dag! Daarom regelen we centraal het vervoer vanaf de parkeerplaats bij de dojo, graag horen we dan ook of u op de heen en/of terugweg kunt rijden!

Natuurlijk zal de sensei zelf, maar ook enkele sempai van onze dojo, aanwezig zijn gedurende de dag!

U schrijft uw kind zelf in middels de website van de NKKO, www.kyokushinnederland.com/evenementen of direct via deze link: www.tinyurl.com/NKKO-CJT-2021. De kosten voor de dag zijn 5,- euro per kind, dat is inclusief de lunch!

 

Graag horen wij even dat u uw kind heeft ingeschreven. Dat kan middels het ingevulde bonnetje onderaan de flyer, maar het mag ook middels een reply op deze mail!

Wilt u het evenement graag volgen? Kijk op (20+) Centrale Jeugd Training 2021 | Facebook voor het laatste nieuws!

We maken er een topdag van!

Flyer-CJT-2021

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2020
Gerealiseerd door Wesoft Nederland
Kiyozumi