NIEUWS

Gecollecteerd voor Jantje Beton

Nieuws | 10 maart, 2015

De jeugd van Kiyozumi heeft in de week van 10 maart gecollecteerd voor Jantje Beton
De stichting Jantje Beton zet zich onder andere in voor het buitenspelen van kinderen

Buitenspelen is niet alleen ontzettend leuk voor kinderen, het is onmisbaar voor hun ontwikkeling. Want van buitenspelen worden kinderen gezonder, slimmer en socialer.

Voor kinderen is er niks heerlijker dan lekker buiten bezig zijn en samen met vriendjes de wereld ontdekken. Hutten bouwen, klimmen, ravotten en met elkaar nieuwe spelletjes bedenken. En ondertussen leggen ze een stevige basis voor de rest van hun leven. Het is aangetoond dat kinderen die veel buitenspelen en bewegen, beter zijn toegerust om gezond en evenwichtig op te groeien. Ze hebben relatief minder kans op ongevallen en botbreuken en herstellen sneller bij ziekte. Ook belangrijk: buitenspelen heeft een positief effect op het concentratievermogen en de leerprestaties op school en het houdt kinderen spelenderwijs in beweging.

Daarom ondersteunt Jantje Beton kinderen om vrij buitenspelen en bewegen in hun eigen buurt leuker te maken. Want als het buiten leuk is, blijven kinderen niet binnen.

Langs deze weg wil ik ook graag de vrijwillers die hebben gecollecteerd bedanken, Lieke, Inge, Enola, Saschia, Rachel, Luuk enThijmen. Ook de ouders wil ik bedanken voor het begeleiden, Kristel, Niels, Cinderella, Wilco en Walter en Andre.

Hopelijk zijn er volgend jaar nog meer die willen helpen, dan kunnen we nog meer betekenen voor Jantje Beton.

imageimage

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2014.
Gerealiseerd door Wesoft Nederland