NIEUWS

8 keer winst voor karateschool Kiyozumi

Nieuws | 28 juni, 2015

Sommelsdijk – Zondag 28 juni 2015 vertrokken dertien junioren van karateschool Kiyozumi uit Sommelsdijk naar Dordrecht om deel te nemen aan een Matchfixing toernooi georganiseerd door Budokai Vleesenbeek. Lees hieronder een verslag van één van de aanwezigen.

Enola Humblet mocht als eerste de spits afbijten voor Kiyozumi. Zij scoorde binnen 10 seconden al een halve punt gescoord met een voortreffelijke mawashi geri (ronde hoge schop). Kort daarna scoorde Enola haar tweede halve punt en had zij na slechts 26 seconden de partij gewonnen!
Toen was Luuk van Wezel aan de beurt. Na slechts 25 seconden scoorde Luuk een heel punt en was de partij al voorbij. Vervolgens mocht Thijmen Dolk laten zien wat hij waard was. Thijmen scoorde een halve punt na 19 seconden en na de partij daarna goed uit te sparren was het Thijmen die de match gewonnen had.

Roy ‘t Hart nam in zijn wedstrijd gelijk de leiding en stootte zijn tegenstander bijna de mat af. Met goede stoten won hij de partij met een halve punt in de laatste seconden. Isabel Lagraauw scoorde in haar partij na 28 seconden haar eerste halve punt. Ze bleef doorgaan en na een volledige partij won ze overtuigend. Toen was Samuel Verburg aan de beurt, Samuel en zijn tegenstander waren zeer aan elkaar gewaagd en het was een pittige partij maar Samuel liet zich niet uit het veld slaan en won zijn partij. Ook Saschia Meijburg had een sterke tegenstander. Ze scoorde net voor het einde van haar partij een half punt en won daarmee haar partij.

Roy van der Welle had eveneens een sterke tegenstander. En het was een spannende partij. Helaas na een volledig gevochten partij heeft hij net niet gewonnen. Helene ging overtuigend van start en ze was duidelijk sterker dan haar tegenstander en heeft de partij gewonnen. Haar tegenstander wilde na de helft van de partij niet meer verder.
Dennis Janssen was wat gespannen want hij vocht zijn eerste wedstrijd! Dennis heeft zich goed staande gehouden. Na een sportieve partij heeft hij helaas niet gewonnen. Als laatste was Darian Humblet aan de beurt. Hij had een sterke tegenstander en heeft helaas niet gewonnen.
Met 8 gewonnen matches kijkt Kiyozumi terug op een geslaagd toernooi waarvan iedereen weer een ervaring rijker is geworden. Kiyozumi is dan ook er trots op alle deelnemers!

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2014.
Gerealiseerd door Wesoft Nederland