NIEUWS

5 Scholentoernooi jongste jeugd Karateschool Kiyozumi

Nieuws | 16 juni, 2018

Zaterdag 16 juni jl. organiseerde Karateschool Kiyozumi een beginnerstoernooi in de eigen dojo. Naast Kiyozumi sloten de Karatescholen Kurai, Tomoe, Steenbergen en karateschool yin yang

Vechters en hun coach
Kiyozumi leverde maar liefst 12 vechters af in de leeftijd van 6-12 jaar. Het bijzondere aan dit toernooi was dat de oudere, gevorderde jeugd als Luuk van Wezel, Thijmen Dolk, Roy ’t Hart, Enola Humblet en Isabel Lagraauw – alleen met veel toernooien op hun naam – paraat stond om deze nieuwe beginnersgroep te coachen!

Lindsay Korevaart en Maina Smit, beide 7 jaar vochten een matchmaking. Beiden super goed gedaan, Lindsay werd 1e en Maina 2e. Wessel Grinwis, 10 jaar, had sterke tegenstand maar bleef dapper staan. Wessel werd 4e.

Broer en zus Mira (9) en Mairo (6) Rustveld vochten als altijd steengoed1 Mira werd 1e1 Mairo was in een te hoge pool ingedeeld, en verloor, maar toonde bewonderenswaardige inzet! Jens van Weenen – 10 jaar- behaalde met zeer sterke partijen een gedeelde 1e plaats. Amanda Lagraauw – 8 jaar – was ingedeeld in een pittige poule maar hield zich goed staande ondanks dat ze veel moest incasseren. Amanda werd gedeeld 4e. Aaron Haffert, 10 jaar, vocht ook een matchmaking. Aaron verloor nipt maar toonde absoluut zijn sterke kant!

Bjorn de Muck, 9 jaar, was de verrassing van het toernooi! Bjorn deed exact wat zijn coach zei en dat leverde hem een mooie 2e plaats op! Timo Scholts, 6 jaar, liet zien voor wat hij waard was en werd 1e! Kynan Kievit, 6 jaar, deed mee in dezelfde poule en werd 3e! Otis Kramer, 7 jaar, had een sterke poule, en kreeg dan ook rake klappen. Otis werd 2e!

Tot slot was het de beurt aan Raymon van Herwijnen, 12 jaar. Raymon vocht fantastisch en vol zelfvertrouwen! Dit leverde hem een mooie 1e plaats op!

Sensei’s Jet, Jeroen, Sandra,lia en Andre kijken terug op een geslaagd toernooi!

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland