NIEUWS

23rd day of the youth and beginners

Nieuws | 16 april, 2016

Kiyozumi kan terug kijken op een top dag 1x 1e, 1x 2e en 5x een 3e plaats.

23rd day of the youth and beginners
Zaterdag 16 april vond het toernooi, 23rd day of the youth and beginners plaats in Zoetermeer. Het was een internationaal toernooi voor jeugd en beginners uit geheel Europa. Met 250 deelnemers was het een groots toernooi. Er werd gestreden op 5 matten.
Kiyozumi nam met 11 deelnemers mee aan dit toernooi, 10 jeugdleden en 1 volwassene. Onze karateka’s hebben zich sterk getoond in dit toernooi wat resulteerde in 1x de 1e plaats, 1x de 2e plaats en 5x de 3e plaats.

Quinty Blok en Sven de Korte deden voor het eerst mee aan een toernooi en hebben zich meteen goed op de kaart gezet.
Quinty gaat er in haar 1e partij meteen vol tegenaan en in de volgende partijen ging ze op deze voet verder wat haar een mooie 3e plaats opleverde.

Sven ging ook op volle snelheid aan de slag en zette veel druk op zijn tegenstanders wat resulteerde in een prachtige 2e plaats.

Luuk kon zich goed meten aan zijn 1e tegenstander maar viel geblesseerd uit. Hij probeerde nog een 2e partij te vechten maar dat ging niet meer lukken.

Thijmen ging meteen vol gas in zijn 1e partij maar wist deze niet te winnen. Zijn 3e partij gaf hij op nadat hij zijn 2e tegenstander na 4 seconden versloeg met een ippon door een goed geplaatste mawashi geri jodan. Ook een prachtige 3e plaats.

Enola had het zwaar met pittige tegenstanders. Ze wist 1 partij te winnen met een ippon met een snoeiharde mawashi geri jodan. Helaas geen podiumplaats voor Enola.

Lieke ging erg goed haar partijen in met mooie technieken en snelheid maar wist jammer genoeg geen partij naar zich toe te trekken.

Samuel toonde zich erg sterk en wist met goede krachtige technieken een welverdiende 3e plaats te bemachtigen.

Joney trof in haar 1e partij meteen een ervaren bruine band die haar geen schijn van kans gaf. De volgende partij ging ze er weer voor en het ging gelijk op maar na een low kick kon ze niet meer verder.

Helene had ook erg sterke tegenstanders maar ze bleef ervoor gaan! Helaas geen podiumplaats.

Roy ’t Hart behaalde ook een mooie 3e plaats met zijn prachtige partijen en liet zich niet uit het veld slaan en kwam na een klap op zijn keel terug, sterker als ooit tevoren!

Harmen wist bij de volwassenen de 1e plaats te behalen in een zinderende finalepartij. Het zwaargewicht won alle 3 zijn partijen. In de 1e partij trof hij een tegenstander die niet alleen een kop groter was maar ook nog eens 20 kilo zwaarder. Harmen liet zich niet uit het veld slaan en liet zich niet aan de kant zetten en won overtuigend. Ook zijn 2e partij werd omgezet in winst voor de karateka uit Melissant. In de finalepartij trof hij weer een tegenstander die 20 kilo zwaarder was. Harmen bleek in de verlenging over een enorm goede conditie te bezitten waardoor hij volle bak door kon gaan. Een welverdiende 1e plaats!

Kiyozumi wil iedereen bedanken voor deelname aan dit toernooi.
Deelnemers, coaches en ouders kunnen trots terugkijken naar de prestaties van team Kiyozumi!

IMG_8727 IMG_8391 IMG_8294imageimageimageimageimage

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2014.
Gerealiseerd door Wesoft Nederland