NIEUWS

20 jarig jubileum feestje van Kiyozumi.

Nieuws | 8 december, 2017

Hierbij willen wij van Kiyozumi iedereen bedanken die aanwezig was en medegewerkt heeft aan het geslaagde jubileum feestje van Kiyozumi.

Karatevereniging Kiyozumi , opgericht in 1997 door Hans en Rinus Smit, later gecomplementeerd door oud leerling André van Wezel vierden afgelopen vrijdag het 20 jarig bestaan alweer.
Op informele wijze werd stil gestaan op markante gebeurtenissen in de historie van de vereniging en opvallende kenmerken van de Sensei.
Ook was er tijd voor vermaak: de dansschoentjes waren uit de kast gehaald en iedereen deed vrijwilllig verplicht een karaoke act.
Hierbij dank aan alle leerlingen, oud leerlingen, familie en bekenden voor hun giften en cadeautjes en natuurlijk ook voor hun steun, inzet en hun bijdrage in het succes van de club de afgelopen 20 jaar.
Apart willen wij nog bedanken : de feestcommissie ( Niels Dolk, Marijn Groenendijk en André van Wezel)voor het opzetten en slagen van de avond ,Sjaak van Roosmalen voor zijn avondvullend beeldmateriaal vanaf de beginjaren van de club en Marijn Groenendijk voor zijn bijzondere handgemaakte miniatuur Torii ( traditionele japanse poort naar Shinto heiligdom).
Wij van Kiyozumi zijn klaar voor de volgende 20 jaar. OSU

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland