Trainer

John Slort

Zwarte band 1e dan

John is 58 jaar oud en beoefent Kyokushin karate sinds 1996 en is inmiddels in bezit van zijn 1e dan.

Nadat zijn zoon op 5 jarige leeftijd aan karate ging doen, is de vlam geleidelijk overgeslagen, en startte John op zijn 35e met Kyokushin Karate. Na het behalen van zijn bruine band in 2001 is hij geëmigreerd naar Spanje en heeft hij over een periode van 9 jaar verschillende bedrijven opgezet en geëxploiteerd. In 2010 is John verhuisd naar België en heeft hij gedurende 6 jaar vanuit zijn eigen consultancy bedrijf bij verschillende bedrijven gewerkt als adviseur en waarnemend directeur.

Na een korte sabbatical van 1 jaar in Spanje is John uiteindelijk weer teruggekeerd naar Nederland. Ondanks dat er gedurende deze 16 jaar in het buitenland geen tijd was voor sport, bleven de waarden en normen van het Kyokushin Karate altijd een belangrijk doel in zijn leven. Eenmaal terug in Nederland heeft John zich dan ook direct weer ingeschreven en heeft hij na 20 maanden hard trainen tijdens het zomerkamp Papendal in 2018 zijn 1e kyu graad behaald en vervolgens in 2019 zijn 1e dan!

Naast karate is John regelmatig te vinden in de fitnessschool en traint hij veel op de stootzak bij een boksschool in Rotterdam. John vindt het fantastisch om te trainen met de kinderen en om zijn kennis en motivatie over te dragen aan de nieuwe generatie. John zal dan ook vaker te zien zijn bij de kinderlessen in onze Dojo.

Naast zijn trainingen is John op dit moment bezig om zijn eigen chocolade-bedrijf op te zetten en hoopt binnen enkele maanden zijn eigen Bean to Bar chocoladerepen te introduceren in Europa.

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2020
Gerealiseerd door Wesoft Nederland
Kiyozumi