Kankei Toernooi

« Terug naar de agenda
Kankei Toernooi

Kankei Toernooi

07-03-2020 - 30-05-2020 | 09:00 - 16:00


Datum: 09-02-2020.

 

Osu Karateka’s, Ouders, Verzorgers,

 

Ja! Jij mag de Tatami (gevechtsmat) op! Want wat is er nou leuker voor een heuse karateka dan een ècht wedstrijdje vechten!

Met enkele bevriende Kyokushinkai Dojo’s organiseren we samen regelmatig een mini-toernooitje ten behoeve van onze jongste jeugdleden. Dit keer zijn de jeugdleden van sportschool Kiyozumi uit Middelharnis, Kurai uit Waddinxveen, Tomoe Dojo Rosmalen, Kyokushin Steenbergen, Niyi Yama Antwerpen uitgenodigd om mee te doen. Alle jeugdleden van 6 tot 13 jaar, ook de echte beginners, mogen een keer de Tatami (gevechtsmat) op. Ben je al een echte wedstrijdvechter? Dan doe je dit keer niet mee!

 

Waar en wanneer vindt het toernooi plaats:

Datum: Zaterdag 7 maart

Tijd: 10.00 – 14.00 uur

Locatie: Gymzaal OBS J.C van Gent

Molenlaan 28 te Sommelsdijk

Inschrijving: GRATIS, Entree Publiek: GRATIS

 

Ieder kind wordt ingedeeld in een poultje van max 4 kinderen. Dat betekent dat ze 2 of 3 keer mogen vechten tegen kinderen van zoveel mogelijk gelijk gewicht, leeftijd, ervaring etc. Soms wordt het een “matchmaking”, dan vechten ze 2 keer achter elkaar tegen hetzelfde kind.

De allerjongsten vechten op basis van het “clicker”- systeem. Ze mogen daarbij niet raken. Voor ieder goed uitgevoerde techniek krijg je een punt!

De oudere of de ietsje meer ervaren karateka’s vechten op basis van het contact systeem. Dat betekent dat je mag raken, maar je moet evengoed je technieken beheerst uitvoeren!

Heel spannend? Je Shihan of Sensei gaat de aankomende weken vast nog met jullie oefenen, zodat je al weet hoe ‘t moet. En anders vraag je het voor de les even!

Wat je nodig hebt op deze dag: Natuurlijk je gi (pak) en je obi (band). Neem verder ook al je bescherming mee en niet te vergeten wat te eten en te drinken!

 

Schrijf je nu in middels de link: https://forms.gle/pCCEmaTXjYTXr8wy7

 

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met een vriendelijke groet,

 

Sensei   André van Wezel

Secretaris Karateschool Kiyozumi

Mob   : 0618067088

Mail   : info@karateschoolkiyozumi.nl

Copyright © Karateschool Kiyozumi 2019
Gerealiseerd door Wesoft Nederland